ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

 
 

secret of success>>Το 80% με 95% των επισκεπτών ενός site προέρχονται από τις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης είναι με μεγάλη διαφορά ο πιο δημοφιλής τρόπος που χρησιμοποιούν οι χρήστες του Internet για τον εντοπισμό πληροφοριών, προϊόντων και υπηρεσιών.  

 

>>Όλοι οι ιδιοκτήτες επιθυμούν να έχουν την μέγιστη απόδοση από το site τους αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το καταφέρνουν. Για να βρεθεί ένα site στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης Google,Yahoo,MSN, με πολλαπλά «κριτήρια και κλειδιά αναζήτησης» είναι μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κάθε ιδιοκτήτης ενός site.

 

>>To δίκτυο του web-All διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην προώθηση στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας τα είδη υπάρχοντα δίκτυά του για μία επιτυχημένη και οικονομική διαφημιστική προβολή.

Πώς πραγματοποιείται:

Με συγκεκριμένη μεθοδολογία ερευνούμε για τις λέξεις και φράσεις κλειδιά που θα έψαχνε ο πιθανός επισκέπτης του δικτυακού σας τόπου web site. Χρησιμοποιούμε βάσεις δεδομένων με τις δημοφιλέστερες φράσεις που αναζητά ο επισκέπτης ανά target group.

 

>>Καταχωρούμε το δικτυακό σας τόπο web site στις αντίστοιχες κατηγορίες και υποκατηγορίες που έχουμε δημιουργήσει μέσω των κεντρικών μας web sites και οι οποίες βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις στις Παγκόσμιες και Ελληνικές μηχανές αναζήτησης.

 

>>Παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό και προσαρμόζουμε τις τεχνικές επιλεκτικά όπου χρειαστεί
Μελετάμε τα στατιστικά στοιχεία των δικτυακών τόπων με όμοιο περιεχόμενο και εστιαζόμαστε στο συγκεκριμένο target group παρέχοντας βέλτιστη απόδοση

>>Οι πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός που έχει σχέση μόνο με την ιστορικότητα ενός site
(δηλαδή το πόσο παλιά έχει κατασκευαστεί το site). Αποτελεί ένα συνδυασμό πολλών παραγόντων. Μερικοί από αυτούς είναι: η άριστη γνώση των τεχνικών καταχώρησης, η υποδομή δικτύων, η κατασκευή καταλόγων ανά κατηγορία με πολλαπλά κλειδιά αναζήτησης, παράλληλα μια σειρά αλληλουχίας βημάτων που πρέπει να ακολουθηθούν με οργάνωση και πειθαρχεία.
 

>>Οι περισσότεροι από αυτούς που εντός εισαγωγικών «γνωρίζουν», χρησιμοποιούν τεχνικές που τους κρατούν στην αφάνεια ή ακόμα χειρότερα τους διαγράφουν για πάντα από τις μηχανές αναζήτησης. Η εποχή του πειραματισμού και της 'παραπλάνησης' των μηχανών αναζήτησης με αυτόματα προγράμματα καταχώρησης έχει τελειώσει. Σήμερα είναι απαραίτητος ο επαγγελματικός στρατηγικός σχεδιασμός, η γνώση και η σωστή υποδομή για την κατάκτηση της κορυφής των αποτελεσμάτων.
 

>>Το δίκτυο του web-all προσάρμοσε εξειδικευμένες τεχνικές και δημιούργησε τα ανάλογα δίκτυα που καλύπτουν άριστα στις απαιτήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες " προώθησης δικτυακών τόπων για τις μηχανές αναζήτησης".Διαθέτουμε  την απαραίτητη τεχνογνωσία στην υπηρεσία των ελληνικών επιχειρήσεων  και οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης μέσω των δικτύων μας.

 

  >πακέτο προώθησης μόνο από 189,50 ευρώ...επιλογή

 

''Εμπιστευτείτε μας... και αφήστε εμάς να δημιουργήσουμε μια θέση μπροστά  για εσάς. Για να σας δουν και να σας μάθουν ΟΛΟΙ''

 

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Χορηγοί
Forum
Δικτυακοί Τόποι

Πελάτες μας

Τεχνικές Πωλήσεων

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

Web Hosting

Κατασκευή web site
Banner Διαφημιστικά
Μηχανές αναζήτησης
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συμβουλές Επιτυχίας

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS


Μαντινάδες
Αστεία-Ανέκδοτα
Ευκαιρίες

Χάρτης Ελλάδος
Μαγειρική

Κοσμήματα
Ονομαστικές Εορτές

Μοναδικές Φωτογραφίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Του κόσμου τα παράξενα

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

Λιμουζίνες
Ακίνητα
Ξενοδοχεία
Ταξίδια
Αγγελίες

Προκάτ