ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

 

search enginesΗ καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία μας που αφορά την προώθηση του site σας και την σωστή δήλωσή του στο παγκόσμιο ιστό. Να θυμάστε ότι το 80% με 95% των επισκεπτών στο κάθε site προέρχονται από τις μηχανές αναζήτησης. Αν δεν βρίσκεστε μέσα στην πρώτες 2 σελίδες των μηχανών αναζήτησης τότε δυστυχώς είστε εκτός παιχνιδιού.

 

Καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης(GOOGLE, YAHOO, MSN κ.α.) για να εντοπίσουν τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. Κατά συνέπεια, είναι πολύ σημαντικό να καταχωρήσετε το δικτυακό σας τόπο στις μηχανές αναζήτησης, ώστε οι πελάτες να βρίσκουν  τη δική σας επιχείρηση όταν ψάχνουν.


 Όλοι οι ιδιοκτήτες επιθυμούν να έχουν την μέγιστη απόδοση από το site τους αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το καταφέρνουν. Για να βρεθεί ένα site στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης με πολλαπλά «κριτήρια και κλειδιά αναζήτησης» είναι μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κάθε ιδιοκτήτης ενός site.
 
Το δίκτυο του web-all διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην προώθηση στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας τα είδη υπάρχοντα δίκτυά τους για μία επιτυχημένη και οικονομική διαφημιστική προβολή. Πώς πραγματοποιείται:
 
Με συγκεκριμένη μεθοδολογία ερευνούμε για τις λέξεις και φράσεις κλειδιά που θα έψαχνε ο πιθανός επισκέπτης του δικτυακού σας τόπου web site. Χρησιμοποιούμε βάσεις δεδομένων με τις δημοφιλέστερες φράσεις που αναζητά ο επισκέπτης ανά target group.
 
Καταχωρούμε το δικτυακό σας τόπο web site στις αντίστοιχες κατηγορίες και υποκατηγορίες που έχουμε δημιουργήσει μέσω των κεντρικών μας web sites και οι οποίες βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις στις Παγκόσμιες και Ελληνικές μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo, MSN κ.α.
 
Παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό και προσαρμόζουμε τις τεχνικές επιλεκτικά όπου χρειαστεί
 
Μελετάμε τα στατιστικά στοιχεία των δικτυακών τόπων με όμοιο περιεχόμενο και εστιαζόμαστε στο συγκεκριμένο target group παρέχοντας βέλτιστη απόδοση

Οι πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo, MSN κ.α. δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός που έχει σχέση μόνο με την ιστορικότητα ενός site
 
 ( δηλαδή το πόσο παλιά έχει κατασκευαστεί το site). Αποτελεί ένα συνδυασμό πολλών παραγόντων. Μερικοί από αυτούς είναι: η άριστη γνώση των τεχνικών καταχώρησης, η υποδομή δικτύων, η κατασκευή καταλόγων ανά κατηγορία με πολλαπλά κλειδιά αναζήτησης, παράλληλα μια σειρά αλληλουχίας βημάτων που πρέπει να ακολουθηθούν με οργάνωση και πειθαρχεία.
 
 
Πακέτο προώθησης μόνο με 189.50 ευρώ...επιλογή

>Η γνώση και η εμπειρία μας στον χώρο εγγυάται την επίτευξη του στόχου μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής δικτυακής παρουσίας.

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Χορηγοί
Forum
Δικτυακοί Τόποι

Πελάτες μας

Τεχνικές Πωλήσεων

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

Web Hosting

Κατασκευή web site
Banner Διαφημιστικά
Μηχανές αναζήτησης
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συμβουλές Επιτυχίας

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS


Μαντινάδες
Αστεία-Ανέκδοτα
Ευκαιρίες

Χάρτης Ελλάδος
Μαγειρική

Κοσμήματα
Ονομαστικές Εορτές

Μοναδικές Φωτογραφίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Του κόσμου τα παράξενα

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

Λιμουζίνες
Ακίνητα
Ξενοδοχεία
Ταξίδια
Αγγελίες

Προκάτ