ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Κατάλογος με περιοχές-κατηγορίες φωτοαγγελιών

 

 

Καταχώρηση Φωτοαγγελίας και όροι χρήσης:

Εκμεταλλευτείτε σήμερα τη δυνατότητα καταχώρησης της αγγελίας σας με ενσωματωμένη φωτογραφία:

τα πλεονεκτήματα των φωτοαγγελιών είναι πολλαπλά, ο επισκέπτης-ενδιαφερόμενος ψάχνοντας στον παγκόσμιο ιστό και βλέποντας και την δική σας φωτοαγγελία εκτός από το να μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες της αγγελίας σας και να σας πάρει τηλέφωνο η να σας στείλει email, έχει και επιπλέον άλλες σημαντικές δυνατότητες.Μπορεί να επιλέξει ανάλογα με την περιοχή αλλά ακόμα και να δει αυτά που προτείνεται στην αγγελία σας με δυνατότητα μεγέθυνση φωτογραφίας. Επομένως θα μπορεί να διαβάσει και να κρίνει αν αυτό που βλέπει στη φωτογραφία ανταποκρίνεται σε αυτά που ψάχνει αλλά και που τον ενδιαφέρουν την δεδομένη στιγμή, χωρίς να σας κουράζει με ατελείωτες ερωτήσεις στο τηλέφωνο η να σας ζητάει διευκρινήσεις στο email τι είναι, που είναι ,πώς είναι,πόσο κάνει κ.τ.λ. Εσείς απλά επιλέξτε την κατάλληλη φωτογραφία και τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στην αγγελία σας αποστείλετε μας τα με email εμείς θα  επεξεργαστούμε την φωτογραφία ώστε να είναι κατάλληλη για τον παγκόσμιο ιστό, και  εντός 48 ωρών εφόσον έχει εξοφληθεί η αγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού η με πιστωτική κάρτα θα δημοσιευτεί.


Μπορείτε να καταχωρήσετε όσες αγγελίες θέλετε μόνο με 1 ευρώ τη μέρα με ελάχιστο χρόνο καταχώρησης τις  δύο εβδομάδες,και
το κείμενο της αγγελίας να μην υπερβαίνει τους 150 χαρακτήρες μαζί με τον τίτλο.  Εφόσον διακοπεί αγγελία λόγω πώλησης ή ζήτηση μη δημοσίευσης από τον αποστολέα της αγγελίας θα πρέπει να μας ενημερώσει 24 ώρες νωρίτερα με email για να διακόψουμε την αγγελία. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συμψηφιστεί το χρηματικό ποσό αγγελίας για νέα η άλλη αγγελία. Η εγκυρότητα των πληροφοριών - φωτογραφιών εξαρτάται από την αξιοπιστία των χρηστών του site (αποστολείς αγγελιών).Το www.web-all.info  διατηρεί το δικαίωμα να μην καταχωρήσει ή να διαγράψει αγγελίες που δεν τηρούν τους όρους καταχώρησης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.Οι αγγελίες παραμένουν ενεργές στο www.web-all.info για την περίοδο 14 ημερών πέραν το 14 ημερών θα πρέπει ο αποστολέας να ανανεώσει την αγγελία του αποστέλλοντας μας νέο καταθετήριο τραπέζης με το ανάλογο ποσό που αντιστοιχεί στις ημέρες που επιθυμει να δημοσιευτεί η αγγελία του, διαφορετικά η αγγελία θα διαγράφεται από τις φωτοαγγελίες οριστικά με την λήξη της. Δεν δημοσιεύονται αγγελίες οι οποίες δεν θα έχουν σαφές περιεχόμενο, τα στοιχεία δεν είναι έγκυρα, έχουν περιεχόμενο μη συμβατό με τα χρηστά ήθη.

 

 

Κατάλογος με περιοχές-κατηγορίες φωτοαγγελιών

Καταχώρηση φωτοαγγελίας

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Χορηγοί
Forum
Δικτυακοί Τόποι

Πελάτες μας

Τεχνικές Πωλήσεων

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

Web Hosting

Κατασκευή web site
Banner Διαφημιστικά
Μηχανές αναζήτησης
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συμβουλές Επιτυχίας

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS


Μαντινάδες
Αστεία-Ανέκδοτα
Ευκαιρίες

Χάρτης Ελλάδος
Μαγειρική

Κοσμήματα
Ονομαστικές Εορτές

Μοναδικές Φωτογραφίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Του κόσμου τα παράξενα

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

Λιμουζίνες
Ακίνητα
Ξενοδοχεία
Ταξίδια
Αγγελίες

Προκάτ